7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialDoi morti si cinci raniti intr-un accident in lant

Doi morti si cinci raniti intr-un accident in lant

Doua persoane au murit si cinci au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie produs sambata dupa-amiaza, in judetul Alba, din cauza unei ciocniri in lant in care au fost implicate cateva autoturisme pline cu nuntasi.
Viorel Constantin S. (43 de ani), in timp ce conducea un autoturism Audi, nu a redus viteza intr-o curba periculoasa si a intrat pe contrasens intr-o coloana de masini pline cu nuntasi. Acestia veneau de la locuinta miresei din localitatea Unirea si mergeau la un restaurant din Aiud, unde trebuia sa aiba loc nunta.
In impact au fost implicate trei dintre autoturismele din coloana, una dintre ele fiind distrusa aproape in intregime. Doi dintre pasagerii din acest autoturism, un barbat si o adolescenta de 17 ani, rude ale mirelui, au murit pe loc, iar un al treilea pasager a fost ranit grav. Acesta a fost transportat de urgenta cu un elicopter al Serviciului SMURD la Spitalul din Targu Mures.
Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a fost nevoie de interventia echipelor de descarcerare, care au taiat masina.
In accident au mai fost ranite alte trei persoane, acestea fiind internate la Spitalul Judetean Alba. Soferul autoturismului Audi a suferit rani usoare. Din primele cercetari, politistii au stabilit ca barbatul consumase cu o noapte inainte mai multe bauturi alcoolice.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă