10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Elena Udrea, după primul curs de master de la Teologie: Prima...

FOTO. Elena Udrea, după primul curs de master de la Teologie: Prima zi de cursuri îmi confirmă că am ales locul potrivit pentru a studia ceea ce mi-am dorit

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a participat, vineri, la primul curs de master la Facultatea de Teologie a Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca. Politiciana a dezvăluit că a avut emoţii şi simte că s-a întors în timp. 

„Am avut un prim curs de Psihologia religiilor, în cadrul masterului de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, e interesant mai ales pentru cei care nu au făcut nici psihologie, nici religie, cum sunt eu. Mă bucur că am ales să vin la Cluj, la Facultatea de Teologie, am întâlnit oameni de la facultate, decanul, sunt oameni extraordinari, care contribuie la prestigiul universităţii. Nu este o zi complicată, este prima zi, vom mai avea cursuri până la ora 15. Mai avem Psihologia adolescentului, pentru o primă zi este o introducere în psihologie, binevenită. Mă bucur pentru această alegere, am avut ceva emoţii şi mă simt ca în anii de facultate. Am intrat în sala de curs, unde erau colegii din grupa de master şi am avut exact emoţia de acum 20 de ani, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Mă simt ca o studentă oarecare care vine la cursuri şi aşteaptă să îşi cunoască profesorii, colegii”, a spus Elena Udrea, citată de Mediafax.

Udrea a publicat pe pagina sa de Facebook, două fotografii, alături de câteva rânduri legate de prima zi de facultate.

Sunt la Cluj. Am inceput cursurile de masterat de la Facultatea de Teologie cu Psihologia religiei. Parca m-am intors in timp, 20 de ani.:))) la vremea studentiei, ceea ce evident ma face sa zambesc, astazi de Ziua Internationala a Zambetului. 
Atmosfera universitara sobra se completeaza perfect cu deschiderea profesorilor catre dialog si dezbatere, pe masura prestigiului Universitatii clujene si a celor ce predau aici.
Prima zi de cursuri imi confirma ca am ales cel mai potrivit loc pentru a studia ceea ce mi-am dorit.

Politiciana a mai precizat că îşi doreşte să aprofundeze acest domeniu, adăugând că va locui la prieteni sau la hotel în zilele când va participa la cursuri. 

„Masterul nu îl fac de dragul de a face, ci vreau să aprofundez acest domeniu pentru a-l folosi în mod temeinic şi ştiinţific, nu doar aşa, prin cunoştinţele dobândite de mine însămi. Nu mă mut cu chirie, nu stau decât o singură noapte în Cluj şi voi sta la prieteni sau la hotel. Nu am nevoie de dispensă de la procuror, pot să circul în România fără probleme”, a subliniat aceasta.

Jurnaliştii au întrebat dacă se va ruga pentru finul său, Adrian Gurzău, aflat sub control judiciar. Udrea a spus că întotdeauna trebuie să te rogi pentru persoanele care au probleme.


Citeşte şi: Deputatul Adrian Gurzău, finul Elenei Udrea, a fost pus sub control judiciar​

Vineri, instanța supremă a decis punerea sub control judiciar a deputatului Adrian Gurzău.


“Nu noi suntem cei care trebuie să judecăm, ci Dumnezeu. Nu vorbesc de judecata pe care o are în faţa instanţelor de judecată, nici într-un caz nu suntem noi cei care trebuie să judecăm păcatele cuiva sau greşelile cuiva. De aceea mă rog pentru toţi cei care sunt în dificultate. Astăzi este şi zi de vineri, zi de post, ar fi bine să ne găsim fiecare o persoană, un motiv pentru care să ne rugăm. Se spune că rugăciunea pentru altcineva este mult mai puternică decât cea pentru tine însuţi”..
 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă