Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

In viitor, un tratament mai prietenos la granita spaniola

Certificatele pentru atestarea calitatii de om de afaceri acordate de camerele de comert romanesti sunt recunoscute, in totalitate, de catre autoritatile de frontiera ale Romaniei, insa acest lucru nu se intampla la granitele cu alte state. Cum ...

Dina Radulescu 0 comentarii

Certificatele pentru atestarea calitatii de om de afaceri acordate de camerele de comert romanesti sunt recunoscute, in totalitate, de catre autoritatile de frontiera ale Romaniei, insa acest lucru nu se intampla la granitele cu alte state. Cum relatia cu Spania este cea mai aglomerata, dar si cea unde sunt semnalate si cele mai multe probleme, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a semnat un acord de cooperare cu Camera de Comert si Industrie Madrid in incercarea de a obtine un mediu mai prietenos pentru comerciantii romani care doresc sa-si extinda activitatile pe piata spaniola. Acest sprijin este cu atat mai binevenit cu cat exporturile romanesti sunt net devansate de valoarea celor spaniole catre Romania. Astfel, pe primele 11 luni ale anului trecut Romania a achizitionat marfuri in valoare de 650 milioane de euro de pe piata spaniola, dar livrarile pe aceasta directie nu s-au ridicat decat la 500 milioane de euro. Nici situatia firmelor romanesti cu participare spaniola la capital nu valorifica potentialul de care dispun cele doua economii, dat fiind ca in tara noastra existau, la finele primului semestru al anului 2005, 868 de societati comerciale cu capital spaniol.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...