8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialIncident sângeros la Penitenciarul Slobozia. Un deţinut a fost atacat cu un...

Incident sângeros la Penitenciarul Slobozia. Un deţinut a fost atacat cu un obiect neobişnuit

În penitenciarul Slobozia, un deţinut a fost înjunghiat în gât cu un obiect ascuţit ascuns într-un pix. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, informează săptămânalul local, Independent.

Incidentul s-a petrecut vineri, 30 septembrie, în apropierea unuia dintre punctele de supraveghere ale unităţii de detenţie Slobozia. 

Reprezentanţii penitenciarului au declarat că între victimă (22 de ani) şi agresor (29 de ani) nu există nicio legătură. Cei doi s-ar fi întâlnit întâmplător în zona punctului de supraveghere, iar atacatorul a profitat de neatenţia gardienilor şi l-a rănit pe tânărul de 22 de ani. 

În urma lovitorii, victima s-a prăbuşit la pământ, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Imediat ce starea sa a fost stabilizată, victima a fost transportată la Spitalul Penitenciar Rahova, pentru supraveghere medicală specializată. 

Potrivit sursei citate, deținutul rănit are 22 de ani și a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni pentru «distrugere», iar agresorul are 29 de ani și a fost condamnat la 2 ani și 2 luni, pentru «furt calificat». 

În aceste momente, la penitenciar se desfăşoară o anchetă pentru a se descoperi care a fost motivul acestui atac. Autorităţile fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de «vătămare corporală».

 

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă