Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un nou divorţ cu scântei: Marina Almăşan şi Victor Socaciu

Vedeta de televiziune Marina Almăşan şi cântăreţul Victor Socaciu au divorţat pe cale amiabilă, băieţelul pe care cei doi îl au împreună, Victor, rămânând să locuiască alături de mama lui. ...

Rl online 0 comentarii

Vedeta de televiziune Marina Almăşan şi cântăreţul Victor Socaciu au divorţat pe cale amiabilă, băieţelul pe care cei doi îl au împreună, Victor, rămânând să locuiască alături de mama lui.

 

Marina Almăşan a confirmat pentru Mediafax divorţul de Victor Socaciu.

Presa tabloidă a relatat că divorţul celor doi ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni, în faţa unui notar. Motivul divorţului ar fi fost acela că Marina Almăşan ar avea o altă relaţie, cu un om de afaceri.

Marina Almăşan a declarat pentru Mediafax că singurul vinovat pentru eşecul căsniciei lor este, încă de acum 10 ani, Victor Socaciu.

"Îmi pare rău să constat că Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre - eşec despre care el ştie foarte bine că este singurul vinovat încă de acum 10 ani. Probabil din dorinţa de a nu-şi pierde fanii, prietenii şi alegătorii, Victor a decis să ignore eforturile mele din toţi aceşti ani de a menţine familia unită şi declanşează acum mascat, prin alţii, această vendetă mediatică, plină de venin şi minciuni. Nu doresc deocamdată să comentez fotografiile apărute în presă - care în realitate au un cu totul alt context -, pe care Victor îl cunoaşte foarte bine. Din respect pentru cei 16 ani petrecuţi alături de el, precum şi din dragoste pentru fiul nostru, mă voi abţine - cel puţin deocamdată - să dezvălui adevăratele motive, unele dintre ele foarte intime, ale despărţirii noastre. Chiar şi în aceste condiţii, îi doresc lui Victor să fie fericit şi, mai ales, sănătos", a declarat pentru Mediafax Marina Almăşan, prezentator şi producător în TVR.

Victor Socaciu nu a putut fi contactat.

Marina Almăşan şi Victor Socaciu au fost căsătoriţi 13 ani şi au împreună un băiat minor, Victor, care în urma divorţului locuieşte cu mama lui.

Marina Almăşan mai are o fată majoră, Marina, din prima căsătorie a vedetei de televiziune.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...