Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fără roaming pentru români și moldoveni, de Marea Unire

Fără roaming pentru români și moldoveni, de Marea Unire

Cetăţenii din România şi Republica Moldova nu vor plăti tarife de roaming pe 1 Decembrie, de Ziua Marii Uniri, a anunţat prim-ministrul moldovean, Pavel Filip.

George Dumitrescu 0 comentarii

"Ne dorim un spaţiu comun de comunicare, ne dorim ca cetăţenii noştri nici să nu simtă că au trecut dintr-o ţară în alta, să poată vorbi la telefon fără să achite tarife de roaming. Mă bucur că am convenit ca prim pas simbolic cetăţenii noştri să nu plătească roamingul anul acesta de 1 Decembrie, de Ziua Marii Uniri", a spus Pavel Filip, într-o declaraţie comună cu prim-ministrul Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei comune a Guvernelor celor două ţări, organizată la Palatul Victoria.

Acesta a mai spus că toate procedurile necesare sunt pregătite în Republica Moldova. "Vom merge înainte să semnăm acest acord de eliminare a tarifelor de roaming şi aici vreau să mulţumesc încă o dată doamnei prim-ministru pentru deschiderea şi practic iniţiativa care îi aparţine", a mai afirmat Pavel Filip.

Comentarii

loading...