Credit foto: Facebool/Federatia Sindicala Hermes

Credit foto: Facebool/Federatia Sindicala Hermes

Federația Sindicală Hermes solicită demiterea lui Dragoș Ciuparu

Federația Sindicală Hermes din învățământ superior și cercetare științifică solicită primului ministru și ministrului cercetării, inovării și digitalizării demiterea de urgenţă a secretarului de stat pentru cercetare Dragoș Ciuparu,

Rl online 0 comentarii

Federația Sindicală Hermes din învățământ superior și cercetare științifică solicită  primului ministru și ministrului cercetării, inovării și digitalizării demiterea de urgenţă a secretarului de stat pentru cercetare Dragoș Ciuparu, co-autor al dezastrului de la ELI-NP și principalul oficial român care a ales să defăimeze comunitatea științifică europeană și membrii ELI-DC pentru a ascunde realitatea din interiorul IFIN-HH și ELINP, arată un comunicat de presă transmis de aceștia.

Iată solicitarea oficială a Federației Sindicale Hermes către prim-ministrul României:

Dragoș Ciuparu este responsabil, împreună cu Nicolae Zamfir și Gheorghe Bala, pentru eliminarea din IFIN-HH a cercetătorilor care aveau curajul să demaște jaful organizat al banilor europeni. Dragoș Ciuparu a emis în fals Ordine de ministru prin care îl elimina din componența Consiliului de administrație pe președintele Consiliului științific din IFIN-HH, membru de drept conform legii cercetării nr 324/2003. Ordinele de ministru emise, semnate de Dragoș Ciuparu, au produs efecte juridice, iar după mai multe luni de lupte în instanță, Tribunalul București a constatat că actele administrative care au stat la baza emiterii de către Dragoș Ciuparu a ordinelor de ministru nu există.

Trioul penal Ciuparu-Bala-Zamfir este demascat astăzi prin sentințe judecătorești. Toate deciziile de sancționare emise de Nicolae Zamfir împotriva contestatarilor săi au fost anulate de instanțele de judecată.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...