Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Femeia găsită moartă în urmă cu două zile în propria locuinţă a decedat în urma unui infarct

Femeia găsită moartă în urmă cu două zile în propria locuinţă a decedat în urma unui infarct

Femeia în vârstă de 43 de ani, care a fost găsită decedată în propria locuinţă din Năvodari a murit din cauza unui infarct, iar decesul survenise cu cel mult 24 de ore înainte de a fi descoperită.

Rl online 0 comentarii

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, necropsia a arătat că femeia care a fost găsită moartă în propria locuinţă din Năvodari a decedat în urma unui infarct.

De asemenea, anchetatorii au mai stabilit că decesul a survenit cu cel mult 24 de ore înainte ca trupul ei să fie găsit. 

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa au transmis, vineri, că fetiţa femeii respective, care a fost găsită în locuinţă, a fost plasată la un asistent maternal din cauza situaţiei juridice neclare în care se află.

“Având în vedere situaţia juridică neclară, s-a decis ca masură de protecţie plasarea fetiţei la un asistent maternal profesionist până la clarificarea situaţiei. În tot acest timp, tatăl biologic va putea vizita minora şi va primi tot sprijinul DGASPC Constanţa pentru rezolvarea situaţiei. Menţionăm că minora nu este declarată de tatăl biologic, fapt pentru care acesta se va adresa instanţei pentru a-şi declara copilul”, au afirmat reprezentanţii DGASPC Constanţa.

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri seară, pe strada Cabanei din Năvodari. În interiorul unei locuinţe a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 43 de ani. De asemenea, în imobil se afla şi o fetiţă în vârstă de trei ani, care era nevătămată.

Anchetatorii au stabilit că femeia nu mai fusese văzută de vecini de două sau trei zile, dar aceştia ar fi auzit copilul plângând de mai multe ori.

Ei au anunţat autorităţile, care au intrat în locuinţă şi au făcut această descoperire.

Femeia respectivă nu avea loc de muncă şi locuia împreună cu fetiţa ei, concubinul şi fiul cel mare fiind plecaţi la muncă în străinătate. Victima a fost găsită în baie şi pe corpul sau nu au fost văzute urme de violenţă.

Comentarii

loading...