14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiFemeia înjunghiată de un tânăr în parcul din Făget a murit la...

Femeia înjunghiată de un tânăr în parcul din Făget a murit la spital

Soţul ei a murit pe loc în urma atacului, iar suspectul a fost arestat între timp pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor şi tentativă de omor. Surse medicale au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că femeia de 59 de ani care a fost înjunghiată împreună cu soţul său într-un parc din Făget, judeţul Timiş, a murit la spital. Ea se afla internată în Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara, unde fusese operată. În urma atacului, victima a suferit multiple traumatisme şi leziuni. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa.

Atacul a avut loc, miercuri, în parcul din Făget, când femeia şi soţul său s-au dus să facă mişcare. Cei doi s-au deplasat până acolo cu bicicletele,apoi le-au lăsat de-o parte şi au început să facă sport pe aparatele de fitness din parc. La un moment dat, au fost atacaţi de un bărbat. Soţul femeii a fost înjunghiat mortal, iar ea a fost abandonată de atacator într-o baltă de sânge. Suspectul a fost căutat de peste 200 de poliţişti, ei fiind ajutaţi de o dronă şi un elicopter care a survolat zona.

Ionel Boldea a fost capturat în noaptea de miercuri spre joi, iar joi dimineaţă a fost dus la Spitalul Municipal Timişoara pentru recoltarea de probe biologice. În urma audierilor, procurorii au stabilit cum s-au petrecut faptele. ”În dimineaţa zilei de 03.07.2019, în jurul orei 08.00, suspectul s-a întâlnit în parcul din localitatea Făget cu un cuplu de persoane în vârstă, C.T. şi C.E, pe care nu le cunoştea, şi, fără motiv, a început să le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar soţia sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

După ce a comis fapta, bărbatul s-a deplasat cu o bicicletă în satul Temereşti, fiind surprins pe camerele de supraveghere. ”După comiterea faptelor, suspectul a părăsit localitatea, deplasându-se cu o bicicletă până în satul Teremeşti, jud. Timiş, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată, N.A., pe care, de asemenea, nu o cunoştea, începând să o lovească şi pe aceasta cu pumnii şi cu un băţ, până când persoana vătămată a căzut la pământ. Aceasta a suferit vătămări ce au necesitat 50 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie”, mai arată sursa citată.

Boldea a agresat apoi alte persoane. ”Suspectul şi-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoştea, D.A. şi D.I, exercitând şi faţă de acestea acte de agresiune. Persoana vătămată D.T. a suferit leziuni care necesită un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, se mai arată în comunicat.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, ulterior, Boldea a intrat într-o locuinţă şi s-a baricadat în baie. Poliţiştii l-au înconjurat, însă el a reuşit să fugă. A urcat în maşina găsită în curtea casei unde a încercat să se ascundă şi a demarat, dărâmând poarta. Poliţiştii au tras trei focuri de armă asupra maşinii, unul nimerind portiera. Boldea a abandonat  maşina într-o tufă, într-un şanţ de la marginea şoselei, între satele Temereşti şi Bichgi care aparţin de Făget.

În noaptea de miercuri spre joi, bărbatul a fost capturat în trafic. El se afla la volanul unei maşini, între localităţile Povergina şi Bichigi. În momentul capturării el nu a opus rezistenţă, a fost incoerent şi le-a spus politistilor că o icoană i-a spus să comită faptele. Bărbatul consumase trei droguri: cocaină, amfetamină şi marijuana. Magistraţii au dispus, joi seară, arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă