8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFemeie, lovită pe trecerea de pietoni de un șofer fără permis

Femeie, lovită pe trecerea de pietoni de un șofer fără permis

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, remis miercuri AGERPRES, accidentul rutier a avut loc pe 26 noiembrie, pe DN6, în localitatea Bragadiru, iar câteva zile mai târziu femeia a decedat.

Poliţiştii au stabilit că victima, o femeie, de 58 de ani, din Bragadiru, traversa strada în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni. Ea fost rănită grav, a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri, însă a decedat pe 31 octombrie.

Şoferul autoturismului care a lovit-o pe femeie nu avea dreptul de conduce autovehicule deoarece permisul său era suspendat.

Bărbatul a fost reţinut marţi, iar în cursul de zilei de miercuri va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propunere legală.

În cauză se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă şi conducerea unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat, menţionează sursa citată.

Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă