Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fiica cea mică a primarului Emil Boc a obţinut nota 9,73 la Bacalaureat 2018

Fiica cea mică a primarului Emil Boc a obţinut nota 9,73 la Bacalaureat 2018

Patricia Boc, fiica cea mică a primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a obţinut media 9,73 la examenul de Bacalaureat, aceasta fiind absolventă a Liceului Teoretic ”Gheorghe Şincai”, pe care l-a urmat şi tatăl său.

Iulian Budușan 0 comentarii

Potrivit bacalaureat.edu.ro, Patricia Boc, fiica cea mică a primarului Clujului, Emil Boc, a terminat specializarea Ştiinţe Sociale la Liceul Teoretic ”Gheorghe Şincai” şi obţinut nota 9,4 la Limba şi Literatura Română, nota 9,8 la Istorie şi nota 10 la Logică, argumentare şi comunicare, media finală fiind 9,73.

În urma acestui rezultat, Patricia Boc a ocupat locul 85 la nivelul judeţului Cluj.

Patricia Boc a fost elevă a Liceului Teoretic ”Gheorghe Şincai”, unde a absolvit în 2015 şi sora sa mai mare, Cezara, care a obţinut media 9,56 la examenul de Bacalaureat, dar şi Emil Boc în anul 1985.

Cezara Boc este, în prezent, studentă a Facultăţii de Drept a Universităţii ”Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca.

 
 

 

Comentarii

loading...