Filtre la ieşiri din Brăila, după ce un afacerist a reclamat că i-au dispărut 500.000 lei

Filtre la ieşiri din Brăila, după ce un afacerist a reclamat că i-au dispărut 500.000 lei

Un om de afaceri din Brăila a reclamat la Poliţie faptul că din maşina sa a dispărut suma de 500.000 de lei. Banii au fost furaţi în timp ce maşina era parcată pe o stradă din oraşul Brăila, iar poliţiştii au instituit filtre la ieşirile din oraş, pentru prinderea hoţilor.

Rl online 0 comentarii

Incidentul a avut loc luni, pe o stradă din oraşul Brăila, şi a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112 de către omul de afaceri păgubit. Acesta le-a spus poliţiştilor că geamul maşinii sale a fost spart, iar din interior a dispărut o sumă importantă de bani.

Poliţiştii au început cercetările şi au un cerc de suspecţi. Pentru a-i prinde pe hoţi, poliţiştii au organizat filtre la ieşirile din oraş şi din judeţ.

„Incidentul a fost anunţat la numărul 112, la ora 9.00. Persoana a reclamat faptul că din maşina parcată pe o stradă din Brăila a dispărut suma de 500.000 de lei. Geamul maşinii a fost spart. Au fost instituite filtre la ieşirile din oraş şi din judeţ. Există un cerc de suspecţi, se fac cercetări şi s-a întocmit un dosar penal pentru furt”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Poliţiştii încearcă să stabilescă dacă au fost mai mulţi hoţi şi dacă infracţiunea a fost făcută în urma unui pont.

Comentarii

loading...