Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea, despre sârma din intestin: Nu știu dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală

Firea, despre sârma din intestin: Nu știu dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală

Gabriela Firea, a declarat marţi că problemele de sănătate cu care se confruntă, provocate de existenţa unei sârme de aproape patru centimetri în intestin, pot fi rezultatul unei întâmplări, dar şi al unui act intenţionat şi că în prezent nu exclude niciuna dintre variante.

Rl online 0 comentarii

"Este un episod neelucidat din existenţa mea şi nu ştiu dacă se va elucida vreodată. Poate că vom rămâne toată viaţa cu această întrebare: dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. (...) Eu, familia mea şi prietenii mei, noi ştim foarte bine că sunt un om extrem de precaut şi de atent şi că nu aş fi mâncat cu înghiţituri atât de mari încât să nu simt un aliaj. E posibil să fi fost redus la o mărime mai mică - aşa mi s-a explicat de către alte persoane - într-o prăjitură sau ceva de genul aceasta şi să nu se simtă în momentul înghiţirii", a declarat Firea pentru Antena 3, citează Agerpres.

Ea a menţionat că până în prezent a suferit două intervenţii chirurgicale, dintre care una în luna decembrie şi una în luna martie. Firea a precizat că în prezent se simte "mult mai bine", dar că mai e nevoie de o operaţie pentru sudarea colonului.

"Din păcate, nu s-a finalizat încă această epopee şi sper - după ce mă voi consulta cu medicii - să fiu programată, nu ştiu, poate peste vreo două-trei săptămâni, poate o lună, la intervenţia finală, care va fi şi mai dificilă şi care să spunem că va pune capăt acestui şir mai lung, în care starea mea de sănătate a fost una precară", a spus ea.

Potrivit primarului general, doctorii estimează că sârma a ajuns în organism în urmă cu câteva luni.

"Este foarte, foarte ciudat cum puteam să înghit aşa ceva şi există anumite persoane care îmi spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiţii de căldură sau de apropiere de anumite substanţe, acea sârmă se poate face foarte mică, mai mică şi cu o formă astfel încât să poată fi introdusă în mâncare. Nu pot să acuz pe nimeni. Nu am nici cea mai mică idee, decât că sunt în continuare foarte surprinsă de această situaţie. Medicii nu au o explicaţie, noi nu avem o explicaţie, nu ştim ce s-ar fi putut întâmpla. (...) Nu vreau să fac un păcat, dar în acest moment cred că nimeni în situaţia mea nu ar exclude orice variantă: şi varianta unei întâmplări, şi anume, un produs în care să se fi strecurat din greşeală, din eroarea unei fabrici, unei întreprinderi, dar şi să se fi introdus acea mică sârmă, sub formă rotundă iniţial, în alimente, pentru că în colon ea a fost identificată desfăşurată. (...) Ambele variante sunt la fel de plauzibile şi cred că orice persoană (...) şi-ar pune la fel întrebarea", a spus Firea.

Comentarii

loading...