14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFirea: Nu suntem noi cei care vom duce la dărâmarea Guvernului

Firea: Nu suntem noi cei care vom duce la dărâmarea Guvernului

Primarul general Gabriela Firea, vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, a declarat vineri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, că semnatarii scrisorii în care se cere demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, susţin funcţionarea coaliţiei majoritare şi nu vor periclita sub nicio formă buna funcţionare a Guvernului Dăncilă.

“Susţinem în totalitate funcţionarea la parametri maximi a coaliţiei majoritare în Parlament PSD-ALDE. De asemenea, susţinem Guvernul condus de doamna Viorica Dăncilă. Nu vom contribui cu nimic, nu vom periclita sub nicio formă buna funcţionare a activităţii Guvernului. Nu suntem noi cei care vom duce la dărâmarea Guvernului PSD-ALDE”, a precizat Firea.

Ea a mai declarat că semnatarii scrisorii au considerat că în echipa politică din care fac parte există probleme de coordonare şi management politic.

“Nu a fost foarte uşor să venim cu argumentaţiile din acea declaraţie, nu a fost simplu, dar am simţit că este nevoie pentru partid, deoarece suntem oameni politici responsabili, iar întreaga noastră activitate trebuie să fie în slujba românilor”, a spus Firea.

Primarul general a adăugat că nu va renunţa “nicio secundă” la a se “lupta” pentru proiectele Capitalei.

“Nu sunt proiectele mele personale, ale Gabrielei Firea, este vorba de viaţa bucureştenilor şi întotdeauna am pus mai presus de orice, de absolut orice – şi de mine, şi de familie, şi de colegi – interesul cetăţenilor, şi nu doar al celor din Capitală”, a spus ea.

Cele mai citite

Români blocați pe aeroportul din Dubai

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteorologice extreme în Dubai, se află în impas pe Aeroportul...

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a...
Ultima oră
Pe aceeași temă