Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firme din Teleorman și Galați au câștigat o licitație a DRDP București

Firme din Teleorman și Galați au câștigat o licitație a DRDP București

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a achiziţionat, de la două firme, servicii de întreţinere a drumurilor pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti.

Cristian Hagi 0 comentarii

Valoarea acordului cadru fiind estimată la peste 27 milioane de lei (5,82 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Acordul cadru vizează efectuarea de lucrări de întreţinere periodică - tratamente bituminoase executate la rece, pentru o perioadă de 36 luni, pe drumurile din administrarea DRDP Bucureşti, scrie News.ro.

Cele două firme care au câştigat sunt Spring Road Cargo din Alexandria, judeţul Teleorman, şi Luconsa BM din Galaţi.

Cel mai valoros contract este pentru lotul 6 – Secţia Drumuri Naţionale (SDN) Buzău, cu o valoare maximă de 10,55 milioane lei (2,27 milioane euro), fără TVA.

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

Comentarii

loading...