Florin Cîțu, despre Untold și Neversea. Când ne vom putea bucura din nou de festivaluri

Florin Cîțu, despre Untold și Neversea. Când ne vom putea bucura din nou de festivaluri

Premierul Florin Cîțu a fost joi într-o vizită oficială la Constanța pentru întâlnirea cu reprezentanții operatorilor economici de pe litoral. În conferința de presă oferită ulterior, premierul României a dezvăluit și ce se va întâmpla cu festivalurile muzicale din România.

Bianca Ion 0 comentarii

Întrebat joi la Constanța despre eventualitatea organizării festivalurilor în această vară, Florin Cîțu a dezvăluit că vor fi discutate aceste aspecte în viitorul foarte apropiat. 

Este vorba de două mari festivaluri: Untold, care avea loc anual în timpul verii la Cluj și tot în sezonul călduros, pe malul mării, iubitorii de muzică se bucurau de festivalul Neversea. 

Premierul României a dezvăluit că există posibilitatea să ne putem bucura de aceste evenimente după data de 1 iunie:

„Eu așa sper și așa vreau, dar nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară. Eu cred că, atunci când vorbim de aceste evenimente mari, va trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a declarat joi Florin Cîțu.

Referitor la evenimentele private cu un număr mare de persoane, acesta a spus că o decizie privind organizarea de nunți și botezuri va fi luată vineri.

„Este o propunere pe care am făcut-o pentru comitetul interministerial, va fi discutată mâine, am anunțat-o și astăzi aici pe litoral pentru evenimentele private. Vedem după discuțiile cu INPS și Ministerul Sănătății cum va arăta forma finală, dar este ceea ce eu propun”, a spus premierul.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...