Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fostul judecător Ovidiu Puţura: Aveam o listă cu persoanele care vor fi condamnate

Fostul judecător Ovidiu Puţura: Aveam o listă cu persoanele care vor fi condamnate

Fostul judecător Ovidiu Puţura, în prezent în detenţie, a spus că erau liste întocmite de SRI cu pedepsele care trebuiau dispuse, o listă intrând şi în posesia sa, pe care a văzut nume precum Puiu Popoviciu, Alina Bica, Rudel Obreja sau Elena Udrea.

Rl online 0 comentarii

„În 2016 aveam o listă obţinută din surse cu persoanele care vor fi condamnate şi ce pedepse vor primi. Erau persoane la care s-a confirmat acest lucru. Pe lista respectivă era Puiu Popoviciu, de exemplu, am văzut şi pedeapsa, era 7 ani. (...) A fost Alina Bica cu condamnarea de 5 sau 6 ani, (...) a fost Rudel Obreja, care nu era o persoană legată de politic, dar care era într-un dosar politic. (...) Avem 9 sau 10 persoane pe care le ştiam din spaţiul public şi s-a confirmat. Era o listă, am făcut rost din mediul din mediul juridic, dar am înţeles că a fost iniţiată de SRI. Gurile rele spun că cel care ar fi întocmit-o ar fi generalul Dumbravă, dar e o chestiune neverificată. Erau politicieni, unul chiar l-am văzut la închisoare, e vorba de fostul ministru (Dan, n.r.) Şova. Era Ponta cu achitare”, a declarat fostul magistrat şi fostul secretar de stat Ovidiu Puţura, la Antena3.

Pe acea listă, a spus Puţura, că era şi Elena Udrea. Fostul judecător a mai spus că toţi membrii Guvernului erau ascultaţi pe mandate de siguranţă naţională.

”Toţi din Guvern erau ascultaţi pe mandate de siguranţă naţională sau pe un dosar creat în acest scop. Foarte mulţi parlamentari erau în situaţia asta, în perioada 2012 - 2014”, a mai spus Puţura.

 
 

Comentarii

loading...