6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUPDATE. Fostul premier Mihai Tudose, internat de urgență în urma unui infarct

UPDATE. Fostul premier Mihai Tudose, internat de urgență în urma unui infarct

Mihai Tudose se afla într-un restaurant din Bucureşti. El avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condiţiile în care partidul urma să-şi prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019.

Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-ar fi făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112.

Potrivit surselor citate, Tudose a fost transportat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof. dr. C.C. Iliescu”.

Mihai Tudose a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. El are 52 de ani. În ianuarie 2019 a demisionat din PSD şi s-a înscris în ProRomânia.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi că fostului premier Mihai Tudose, care a suferit un infarct miocardic, i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul “C.C. Iliescu”, în prezent starea acestuia fiind stabilă.

“Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie “C.C. Iliescu”. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital”, a afirmat Pintea la sediul Ministerului Sănătăţii.

 

Ne vedem în două zile înapoi la treabă

Fostul premier Mihai Tudose afirmă că a suferit “un mic incident” pe fondul oboselii acumulate, dar l-a trecut cu bine şi în două zile revine “înapoi la treabă”.

“Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului şi promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulţumesc întregii echipe medicale şi tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în două zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!”, a scris Tudose, marţi, pe Facebook.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă