7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăȘtirile zileiFOTO. Hunedoara: Șapte persoane, între care și copii, rănite într-un accident rutier

FOTO. Hunedoara: Șapte persoane, între care și copii, rănite într-un accident rutier

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, un accident a avut loc pe DN7, în localitatea Leşnic, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal.

FOTO: ISU Hunedoara

Trei dintre răniţi au rămas blocaţi în maşini, fiind scoşi de echipele de descarcerare. 

”A fost un impact între două autoturisme, pe DN7 la Leşnic, în urma căruia au rezultat şapte persoane rănite. În cel mai scurt timp pompierii salvatori ai Secţiei Ilia şi Detaşamentului Deva au ajuns la locul accidentului şi au constatat că şase dintre cei şapte răniţi prezentau politraumatisme în urma accidentului, dar erau toţi conştienti. Un al şaptelea rănit a fost preluat de ambulanţă înaintea sosirii echipajelor de pompieri. Trei dintre răniţi au rămas blocaţi în maşini fiind scoşi de echipele de descarcerare”,  au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara pe Facebook.

Răniţii – între care doi copii în vârstă de 8 şi 13 ani – au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva. 

FOTO: ISU Hunedoara

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, accidentul s-a produs după ce unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens şi a lovit frontal maşina care circula regulamentar, din sens opus.

FOTO: ISU Hunedoara

”Din primele cercetări reiese că un autoturism înmatriculat în Austria, care circula pe direcţia de mers Arad – Deva, a intrat pe contrasens depăşind linia continuă şi intrând în coliziune frontala cu un alt autoturism înmatriculat în Germania, care circula regulamentar din direcţie opusă, respectiv Deva – Arad”, transmite IPJ Hunedoara, citat de news.ro.

Cele mai citite

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă