Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fregata "Regina Maria" (Foto: SMFN)

Fregata "Regina Maria" (Foto: SMFN)

Fregata „Regina Maria”, cu 223 de militari la bord, a plecat în misiune

Fregata „Regina Maria” a plecat duminică, 22 martie, din Portul Militar Constanța, a anunțat Comandamentul Flotei.

Mihai Diac 0 comentarii

Fregata „Regina Maria” a plecat în misiune duminică, 22 martie, din Portul Militar Constanța, urmând a se integra în gruparea navală permanentă a NATO denumită SNMG-2 (Standing NATO Maritime Group Two), a anunțat Comandamentul Flotei printr-un mesaj postat, duminică, pe internet.

Fregata „Regina Maria”, cu un echipaj de 223 de militari, "va executa misiuni de supraveghere navală, aeriană și submarină, desfășurând antrenamente în comun cu partenerii din grupare în toate mediile de luptă: naval, aerian, submarin, război electronic și apărare CBRN (chimic, biologic, radiologic și nuclear), în vederea creșterii interoperabilității în aplicarea procedurilor specifice de conducere a acțiunilor militare, în Marea Neagră", precizează Comandamentul Flotei.

Pe timpul acestei misiuni, fregata românească are ambarcat un elicopter IAR-330 PUMA Naval.

Comentarii

loading...