Furnizarea căldurii, sistată în Bucureşti începând de marţi

Furnizarea căldurii, sistată în Bucureşti începând de marţi

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că începând de marți, 4 mai, vor începe procedurile de oprire a energiei termice pentru încălzire.

Bianca Ion 0 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) a anunțat încheierea sezonului de încălzire 2020-2021. Decizia a fost luată având în vedere temperaturile în creștere din ultima perioadă.

„Astfel, începând cu data de 4 mai 2021, sunt iniţiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Bucureşti. Oprirea agentului termic pentru căldură este făcută progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare şi prin închiderea instalaţiilor către consumatori, efectele fiind resimţite pe tot parcursul următoarelor 72 de ore”, precizează Termoenergetica.

Oprirea agentului termic va fi realizată progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare şi prin închiderea instalaţiilor către consumatori, efectele fiind resimțite pe tot parcursul următoarelor 72 de ore, mai arată comunicatul de presă.

De la această măsură fac excepţie obiectivele speciale – spitale, creşe, şcoli, grădiniţe, etc. – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a reprezentanţilor acestor instituţii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...