13.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Gabriela Firea a fost la Poliţie să vadă cum se monitorizează video Piaţa Victoriei

„Weekend plin de evenimente in Capitala! 17 la numar, sute de mii de persoane participante. Pe monitoarele Politiei Locale a Municipiului Bucuresti se observa, deja, pregatirile?”, a scris Gabriela Firea, informează Mediafax.

Primarul general a postat mai multe fotografii de la Poliţia Locală în care apare ea alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu şi mai mulţi angajaţi ai Primăriei.

Vineri, primarul general anunţa că se va afla în Bucureşti în intervalul 8-11.08.2019 şi că va fi la Primăria Capitalei în toată această perioadă, exercitându-şi toate atribuţiile. Gabriela Firea preciza că delegarea unor atribuţii către viceprimarul Aurelian Bădulescu este doar una dintre componentele necesare bunei gestionări, la Primăria Capitalei, a celor 17 evenimente publice care urmează să aibă loc în intervalul 8- 11 august, în zone centrale din Capitală, printre care marşul şi mitingul din Piaţa Victoriei.

Consilierul PNL Ciprian Ciucu a anunţat iniţial că primarul general, Gabriela Firea, şi-a delegat atribuţiile către viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, pentru zilele de 8 -11 august.

Ultima oră
Pe aceeași temă