13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiGălățenii au fost deranjați de un zgomot puternic. De unde provine

Gălățenii au fost deranjați de un zgomot puternic. De unde provine

 Se pare că incidentul care i-a neliniștit pe gălățeni a fost provocat de o lucrare la rețeaua de transport gaze naturale, efectuată la aproximativ 10 kilometri distanță de oraș.

Bubuitura a apărut în jurul orei 7.30 și a stârnit curiozitatea gălățenilor, subiectul fiind dezbătut pe rețelele de socializare. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, sursa zgomotului este o lucrare a companiei care transportă gaz. Lucrarea se desfășoară la Schela.

„Sunt lucrări cu impact fonic ale Transgaz, în localitatea Schela”, a transmis ISU Galați.

Alte variante analizate de specialiști au fost o lucrare pe platforma siderurgică, o detonare de muniție în poligonul de la Smârdan și un accident.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă