Galaţi: Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina în doi stâlpi de iluminat

Galaţi: Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina în doi stâlpi de iluminat

Un tânăr de 21 de ani din Galaţi a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce maşina pe care o conducea s-a lovit de doi stâlpi de iluminat public pe care i-a doborât, a intrat apoi într-un gard de beton al unui imobil şi s-a răsturnat.

Rl online 0 comentarii

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Galaţi, comisarul şef Gabriela Costin, accidentul s-a produs în jurul orei 3.00, pe strada Traian din municipiul Galaţi, în zona Jandarmeriei Judeţene.

Un tânăr de 21 ani care se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania a pierdut controlul direcţiei, din cauza vitezei excesive, a lovit doi stâlpi de iluminat public după care a intrat în gardul din beton al unui imobil şi s-a răsturnat, maşina fiind distrusă în urma accidentului.

Tânărul a fost transportat la spitalul din Galaţi în stare critică, dar a murit în scurt timp.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Zona în care a avut loc accidentul nu are electricitate joi dimineaţă, muncitorii de la Electrica încercând să remedieze avaria prin înlocuirea stâlpilor doborâţi.

Comentarii

loading...