7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiHaine și încălțăminte contrafăcute, de aproape 4.000.000 de lei, descoperite în Portul...

Haine și încălțăminte contrafăcute, de aproape 4.000.000 de lei, descoperite în Portul Constanţa

Marfa era destinată unei firme din Bucureşti, administrată de un cetăţean polonez.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului Bucureşti. Administratorul firmei respective este un cetăţean polonez, în vârstă de 54 de ani.

În urma controlului, au fost descoperite 6.240 articole vestimentare şi încălţăminte  (ghete şi treninguri) , contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma de aproximativ 3.914.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă