12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiHarghita: Copilul de 6 ani, dispărut de trei zile, a fost găsit...

Harghita: Copilul de 6 ani, dispărut de trei zile, a fost găsit mort

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, joi, pentru Mediafax, că băiatul de 6 ani a fost găsit mort de o echipă mixtă formată din doi poliţişti şi pompieri, iar în cele trei zile în care a fost dat dispărut a fost căutat de sute de oameni.

Pe lângă forţe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi ai Ministerului Apărării Naţionale, la operaţiunea de căutare s-au alăturat, alpinişti şi salvamontişti, pădurari, dar şi oameni ai locului, voluntari care cunoşteau mai bine împrejurimile.

La operaţiune au fost mobilizaţi şi câini specializaţi în astfel de misiuni de căutare persoane.

Cadavrul băiatului a fost găsit în râul Olt, între localităţile Bălan şi Sândominic şi nu prezenta urme de violenţă. Acesta va fi dus la Medicină legală pentru necropsie, însă din primele date moartea a survenit în urma unei căderi accidentale.

Poliţiştii din Bălan au fost sesizaţi luni în jurul orei 20.00 de către o tânără, care a spus că fiul ei, Manoilă Ciprian- Costel, de 6 ani, nu s-a mai întors acasă.

Copilul se juca alături de alţi copii în apropierea locuinţei, dar la un moment dat aceştia nu l-au mai zărit în preajma lor, fiind dat dispărut.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă