23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiHuawei a anunţat, la nivel global, un avans de 23,2% al veniturilor...

Huawei a anunţat, la nivel global, un avans de 23,2% al veniturilor în primul semestru

Totodată, marja de profit net a companiei în prima jumătate a acestui an a fost de 8,7%.

”Conform declaraţiilor preşedintelui Huawei, Liang Hua, compania parcurge o etapă excelentă la nivel operaţional şi organizaţional. Cu un management eficient şi o evoluţie a tuturor indicatorilor financiari, activitatea Huawei a fost constantă în prima jumătate a anului 2019”, se arată în comunicat.

Huawei Carrier Business Group a înregistrat venituri din vânzări de 146,5 miliarde yuani (aproximativ 21 miliarde dolari) datorită creşterii constante a producţiei şi exportului echipamentelor pentru reţele wireless, transmisie optică, comunicaţii de date, IT şi produse conexe.

Până în prezent, Huawei a încheiat 50 de contracte comerciale pentru tehnologia 5G şi a livrat cel puţin 150.000 de staţii de bază la nivel global.

Pentru Huawei Enterprise Business Group, primele şase luni ale acestui an au adus venituri din vânzări de aproximativ 31,6 miliarde yuani (aproximativ 4,5 miliarde dolari).

”Compania continuă să-şi dezvolte portofoliul ITC pe mai multe domenii, inclusiv Cloud, Inteligenţă Artificială, reţele de campus, centre de date, Internet of Things. Astfel, Huawei îşi consolidează poziţia de furnizor de încredere pentru clienţii din sectoarele comerciale precum finanţe, transporturi, energie şi industria auto”, se arată în comunicat.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...
Ultima oră
Pe aceeași temă