Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iaşi: Anchetă după ce zece cataloage de la un liceu tehnologic au ars

Iaşi: Anchetă după ce zece cataloage de la un liceu tehnologic au ars

Zece cataloage au ars la liceul tehnologic din localitatea ieşeană Belceşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Poliţia demarând cercetări pentru a stabili cine a pătruns în cancelaria unităţii de învăţământ. Totodată, a ars şi calculatorul directorului liceului respectiv.

Rl online 0 comentarii

Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri.

“Un inspector şcolar s-a deplasat de la Iaşi la Belceşti, pentru a vedea ce s-a întâmplat. Este finalul trimestrului, va trebui reconstituită situaţia şcolară a elevilor, este o prioritate“, a declarat purtătorul de cuvânt al IŞJ Iaşi, Sabina Manea.

 

Comentarii

loading...