10 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUPDATE. Iași: Cadavrul unei tinere de 16 ani, găsit pe câmp. Ucigașul...

UPDATE. Iași: Cadavrul unei tinere de 16 ani, găsit pe câmp. Ucigașul este iubitul ei.

UPDATE 11,45: Potrivit anchetatorilor, cel care a sunat la 112 a fost chiar prietenul tinerei, în vârstă de 20 de ani, care a spus că a găsit-o pe fată pe un câmp situat la trei kilometri de localitatea Hălăuceşti şi că aceasta avea urme de lovituri în zona capului.

News.ro informează că tânărul a fost audiat de către procurori pe tot parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar după ce a negat că el ar fi autorul crimei, şi-a recunoscut în cele în urmă fapta.

Sâmbătă dimineaţă, el a fost reţinut, apoi a fost dus la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei. În funcţie de rezultatul expertizei psihiatrice, anchetatorii vor decide dacă vor solicita judecătorilor emiterea mandatului de arestare pe numele tânărului.

 

Poliţiştii ieşeni au fost alertaţi de prietenul adolescentei, care a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi a spus că fata are urme de violenţă în zona capului.

„S-a primit o solicitare de pe un câmp din Hălăuceşti-Mirceşti, referitor la o adolescentă care ar fi fost agresată. Aceasta a decedat pe câmpul respectiv. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi echipaje de Poliţie”, a declarat, sâmbătă dimineaţă, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

Cadavrul tinerei, Carmen T., în vârstă de 16 ani, a fost preluat şi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. 

Poliţiştii şi procurorii fac cercetările, existând suspiciuni de crimă.

Cele mai citite

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Ligia Deca nu crede că școlile pot efectua testare antidrog

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a subliniat miercuri că majoritatea şcolilor nu sunt dotate cu infrastructura necesară pentru a efectua testări antidrog în mod eficient. Deca...

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă