14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiIași: O tânără s-a prefăcut moartă pentru a scăpa de poliție

Iași: O tânără s-a prefăcut moartă pentru a scăpa de poliție

Teatrul a durat câteva zeci de minute, iar la un moment dat adevărul avea să iasă la iveală.

Un apel la numarul unic de urgenta 112 a anunțat un accident mortal, care s-a petrecut pe raza comunei Holboca, scrie româniatv.net.

Având în vedere gravitatea situației, la fața locului a fost trimis de urgență un echipaj SMURD. Apelantul le-a spus celor de la serviciul unic de urgență că femeia care se afla la volan nu mișca, nu respira și părea decedată.

Medicul SMURD ajuns la fața locului și a început imediat manevrele de resuscitare și de ventilație mecanică, pentru că tânăra de aproximativ 20 de ani era „inconștientă”.

La scurt timp dupa inițierea manevrelor de resuscitare, tânăra și-a revenit miraculos oftând nedumerită. Medicii de la SMURD au rămas cu gura căscată și fără a putea înțelege ce s-a întâmplat.

Din cercetările făcute, Lupașcu Ancuța, tânăra care a provocat accidentul, se afla în stare avansată de ebrietate, iar starea sa de inconștiență a fost doar un teatru bine jucat. La scurt timp după ce medicii și polițiștii au ajuns la fața locului, și-a făcut apariția și proprietarul autoturismului. El le-a spus oamenilor legii că mașina sa a fost furată.

Polițiștii au facut verificări și au constatat că femeia a condus autoturismul, iar la un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac, avariile mașinii fiind mici.

Din verificări a rezultat că Lupascu Ancuta nu poseda permis pentru nicio categorie de vehicule. Oamenii legii au testat alcoolemia, reieșind faptul că aceasta avea o imbibatie alcoolica de 0.73 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Cele mai citite

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă