Iaşi: PSD îi acuză pe liberali că s-au transformat în agitatori politici și blochează proiectele

Iaşi: PSD îi acuză pe liberali că s-au transformat în agitatori politici și blochează proiectele

Vicepreşedintele PSD Iaşi Cristian Stanciu îi acuză pe liberali că blochează proiectele judeţului şi că s-au transformat în "agitatori politici", cu scopul de a decredibiliza activitatea conducerii PSD a Consiliului Judeţean.

Rl online 0 comentarii

În replică, reprezentanţii PNL Iaşi le recomandă celor din PSD Iaşi "un tratament cu lecitină".

Cristian Stanciu, care este şi lider al grupului consilierilor judeţeni PSD, afirmă, într-un comunicat de presă, că liberalii au decis “să iasă la bătaie şi să pună la pământ orice activitate administrativă care aduce beneficii judeţului“.

El susţine că liberalii utilizează informaţii obţinute de oameni ai PNL din interiorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi din interiorul Aeroportului, pe care le deformează, pentru a compromite atât masterplanul drumurilor judeţene, cât şi proiectul de modernizare al aeroportului ieşean.

"Scopul este unul evident politic, în încercarea de a decredibiliza rezultatele activităţii din mandatul PSD la conducerea judeţului (2016-2020). Când erau la putere, preocuparea exclusivă a liberalilor ieşeni era pentru cultul personalităţii liderului, pentru confiscarea în interes personal a proiectelor şi obiectivelor strategice ale judeţului, dar şi pentru angajarea în structurile Consiliului Judeţean Iaşi a celor folosiţi astăzi pentru furnizarea informaţiilor din interior. Chiar şi aşa, atitudinea PSD Iaşi a fost una constructivă în ceea ce priveşte proiectele importante ale judeţului. Am criticat, dar niciodată nu am blocat“, afirmă vicepreşedintele PSD Iaşi Cristian Stanciu.

El adaugă că liderii liberali din Iaşi au intrat în campanie electorală şi că blochează proiectele importante ale judeţului.

"Au o calitate remarcabilă, aceea de agitatori politici. Întrebările, departe de a fi retorice, sunt: care este percepţia companiilor aeriene când văd scandalul continuu de la Aeroportul Iaşi, scandal care ţine de trei ani şi care este percepţia potenţialilor participanţi la licitaţia pentru Axa 1 Iaşi – Suceava din Masterplanul drumurilor judeţene, când la orice subiect legat de refacerea drumurilor judeţene, apare scandalul în Consiliul Judeţean?“, adaugă social-democratul Cristian Stanciu.

În replică, liderul grupului consilierilor judeţeni PNL Romeo Vatră a afirmat că “după principiul hoţul strigă hoţii, liderii PSD Iaşi încearcă să bage sub preş neputinţa de a face ceva pentru judeţul Iaşi“.

"Păi cum să nu facem scandal când trei ani de zile aţi blocat judeţul Iaşi, aţi blocat prin incompetenţa voastră investiţii importante pentru Iaşi? La ora aceasta, nu s-au început încă lucrările la Axa 1 Iaşi-Suceava şi nicio investiţie importantă nu a fost demarată la aeroport de către Consiliul Judeţean. Le recomandăm celor din PSD Iaşi un tratament cu lecitină, pentru că au uitat că în urmă cu doar două săptămâni, fără votul consilierilor judeţeni ai Partidului Naţional Liberal Iaşi, majorarea bugetului pentru proiectul Axa 1 nu ar fi fost posibilă. Dacă nu au nevoie de medicamente, înseamnă ca sunt ipocriţi“, adaugă liberalul Romeo Vatră.

 

Comentarii

loading...