12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiIași: Un bărbat bănuit de pedofilie, a fost prins de poliţişti. Altul...

Iași: Un bărbat bănuit de pedofilie, a fost prins de poliţişti. Altul este căutat

Un alt individ bănuit de fapte similare este căutat de doi ani de oamenii legii, imagini cu acesta fiind postate pe grupuri de facebook.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au declarat, marţi, că au reţinut un individ suspectat că ar fi agresat sexual de două ori o tânără de 20 de ani, dar şi o minoră, în scara unui bloc.

“Un tânăr de 23 de ani este bănuit de comiterea unor infracţiuni de agresiune sexuală asupra a două tinere, una de 20 de ani, iar cealaltă – minoră. Acesta a fost reţinut şi va fi prezentat astăzi (marţi – n.r.) în faţa procurorilor. Potrivit datelor deţinute, în luna aprilie a acestui an, individul ar fi atins cu mâna în zonele intime o tânără, iar, la interval de o lună, ar fi repetat fapta asupra aceleiaşi femei de 20 de ani. De asemenea, în luna iunie, ar fi intrat în scara unui bloc şi ar fi atins, la fel, în zonele intime, o minoră”, a declarat marţi, pentru Mediafax, Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Conform acesteia, un alt individ este căutat de oamenii legii pentru o agresiune sexuală comisă împotriva unei fetiţe în vârstă de doar opt ani, în cursul anului 2016, imagini cu acesta fiind postate pe grupuri de facebook.

“Există date conform cărora bărbatul care apare în imagini a folosit la comiterea faptei o maşină de culoare albă, cu care s-a deplasat în comuna Horleşti. Potrivit anchetei, acesta ar fi prins pe drumul din localitatea respectivă o fetiţă de opt ani, pe care ar fi atins-o în zonele intime”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Cei care îl recunosc pe bărbatul din imagini sau au informaţii despre el sunt sfătuiţi de poliţişti să sune la numărul pentru apeluri de urgenţă 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Cele mai citite

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă