23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiIGPR: Peste 7.000 de sancţiuni aplicate pentru încălcarea normelor sociale

IGPR: Peste 7.000 de sancţiuni aplicate pentru încălcarea normelor sociale

IGPR precizează într-un comunicat că au fost constatate 749 de infracţiuni, 143 de persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, în ultimele 24 de ore.

În cauzele instrumentate au fost dispuse 15 măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 5 persoane urmărite naţional sau internaţional.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.240 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.500.000 de lei.

În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, pentru creşterea siguranţei în trafic, au fost constatate 176 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 487 de permise de conducere şi au fost retrase 107 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au intervenit la peste 3.500 de evenimente la care au fost solicitaţi pentru a menţine siguranţa publică, dintre care 3.029 au fost sesizate prin 112.

În trafic, pentru siguranţa circulaţiei, poliţiştii au acţionat cu 279 de aparate radar.

De asemenea, au fost organizate peste 3.775 de patrule de ordine şi siguranţă publică, se mai arată în comunicat.

Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...
Ultima oră
Pe aceeași temă