Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ilfov: 244 de ''piraţi rutieri'', depistaţi de poliţişti

Ilfov: 244 de ''piraţi rutieri'', depistaţi de poliţişti

Poliţiştii de la IPJ Ilfov au depistat, în perioada 1 - 4 august, 244 de autovehicule ce efectuau, în mod ilegal, transport contra cost de persoane, fiind dispuse 201 de imobilizări de autovehicule folosite de "piraţii rutieri".

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, poliţiştii au controlat 21.291 de autovehicule şi 13 societăţi comerciale, fiind constatate 123 de infracţiuni, dintre care şase de natură economică şi 80 la regimul circulaţiei rutiere.

De asemenea, au fost aplicate 4.032 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.155 la OUG 195/2002; 371 la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere; 106 la OUG 49/2019 privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto şi 2.400 de sancţiuni contravenţionale la alte acte normative.

Totodată, au fost efectuate 7.564 de testări cu etilotestul, fiind reţinute 21 de permise de conducere şi retrase 223 de certificate de înmatriculare.

Alături de poliţişti rutieri, de ordine publică, de investigarea criminalităţii economice şi de la transporturi au fost angrenaţi şi specialişti ai Registrului Auto Român şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Comentarii

loading...