13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiIlfov: Şapte persoane suspectate că au sustrat perechi de încălţăminte dintr-un depozit,...

Ilfov: Şapte persoane suspectate că au sustrat perechi de încălţăminte dintr-un depozit, reţinute

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni, la data de 9 iulie, în jurul orelor 01:00 poliţistii din cadrul serviciilor de Investigaţii Criminale şi de Acţiuni Speciale -Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict a unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furturi din depozite.

Persoanele în cauză, şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani şi o tânără de 22 de ani, şase din oraşul Voluntari şi unul din municipiul Bucureşti, au fost surprinşi după ce au sustras 2.028 perechi de încălţăminte dintr-un depozit din comuna Dobroeşti.

Persoanele sunt bănuite că în perioada mai 2018- prezent, ar fi sustras articole textile, îmbracăminte şi încălţăminte din mai multe depozite amplasate la marginea Capitalei.

Cele şapte persoane au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentate instanţei, cu propunere legală.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cele mai citite

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă