Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Împuternicirea adjunctului inspectorului-şef al IPJ Olt a încetat

Împuternicirea adjunctului inspectorului-şef al IPJ Olt a încetat

Adjunctului şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul-şef Alexe Nicolae Eugen, aflat în această perioadă la comanda unităţii, i-a încetat împuternicirea pentru a ocupa această funcţie, informează IGPR.

Rl online 0 comentarii

"Din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, împuternicirea adjunctului inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisar-şef de poliţie Alexe Nicolae Eugen, aflat la comanda unităţii, a încetat. Totodată, conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe din cadrul Direcţiei Control Intern - IGPR, pentru a verifica modul de intervenţie şi acţiune al poliţiştilor în cazul de la Caracal", se arată într-un comunicat transmis vineri de IGPR.

Şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, se va deplasa vineri seara la Caracal, pentru a coordona activităţile la faţa locului, se mai menţionează în comunicat.

La Caracal se deplasează şi ministrul de Interne, Nicolae Moga, împreună cu secretarul de stat Gheorghe Nucu Marin.

Comentarii

loading...