18.3 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

În ce stare este sora lui Cristiano Ronaldo după ce a fost diagnosticată pozitiv la Covid-19

Katia Aveiro a anunţat într-o postare pe Instagram că a luat virusul.

„Întrucât ştirile călătoresc repede şi din respect pentru cei care mă urmăresc, voi împărtăşi adevărul cu voi: din 17 iulie am test pozitiv. Eram izolată la domiciliu, cu puţine simptome, dar respectând protocolul, aşa cum prevede legea. Toţi acasă au luat virusul, cu excepţia mamei mele (slavă Domnului). Videoclipurile pe care le-am filmat pe stradă au fost realizate înainte de boală. Din păcate, de vinerea trecută, pe 23, situaţia mi s-a înrăutăţit”, a scris femeia.

Despre starea ei, Katia Aveiro a adăugat: „Am făcut pneumonie din cauza nenorocitului de virus, pe scurt, am fost internată în spital şi iată că mă recuperez, mulţumesc Domnului şi mulţumesc spitalului Funchal cu o echipă medicală minunată”.

Şi a adăugat: „Îmi revin şi voi scăpa de asta … Despre vaccine: nu l-am făcut, dar acum asta este ceea ce mă interesează cel mai puţin … În grupul meu de pozitive erau oameni vaccinaţi şi au avut spitalizări şi simptome foarte puternice. Nu îmi vine să discut, momentan ceea ce mă interesează este recuperarea mea şi a celor care se află în această situaţie ca mine”.

Ultima oră
Pe aceeași temă