FOTO: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

FOTO: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Încă un județ restricționează programul teraselor

Măsuri drastice au fost luate și în ceea ce privește obligativitatea purtării măștii de protecție a nasului și a gurii în anumite zone aglomerate.

Petronel Tudor 0 comentarii

Încă un județ din România restricționează programul de funcționare a teraselor. Terasele din Vrancea vor fi închise în cursul săptămânii la ora 22.00 și în zilele de week-end la ora 0.00, potrivit unei decizii a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea. Ele se pot deschide începând cu ora 6.00.

Oficialii încearcă să limiteze răspândirea noului coronavirus prin aplicarea de sancțiuni persoanelor care nu poartă mască de protecție a nasului și a gurii în piețele agro-alimentare din județ, în intervalul orar 7.00 – 19.00.

În oboare, talciocuri, târguri ocazionale, locuitorii din Vrancea sunt obligați să poarte mască în intervalul orar 6.00 – 19.00, în timp ce în parcările magazinelor, super-market-urilor și hiper-market-urilor, masca trebuie purtată permanent. Aceeași măsură se aplică și participanților la sluje ori procesiuni religioase.

În staţiile CFR și autogări masca se va purta pe tot timpul zilei, în vreme ce în grădinile publice, parcuri, zone de agreement, e obligatorie purtarea măştii între orele 8.00 -23.00.

Comentarii

loading...