15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiIncendiatorul fetei de 17 ani a încercat să se spânzure în arestul...

Incendiatorul fetei de 17 ani a încercat să se spânzure în arestul IPJ Mehedinți

”În aceasta după-amiază, un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi se afla în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare”, a transmis, joi, IPJ Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că deţinutul a fost descoperit de poliţişti, care i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale.

”În acest moment, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicală, fiind sub paza şi supravegherea poliţiştilor”, a mai transmis IPJ Mehedinţi.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că deţinutul este bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani, aceasta fiind în stare critică la o unitate medicală din Bucureşti.

Bărbatul a folosit lenjeria intimă şi tricopul pentru a încerca să se spânzure. El a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Ion Turnagiu a ucis cinci persoane şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fiind eliberat după 25 de ani.

După ce a incendiat adolescenta,  Ion Turnagiu a fost arestat pentru 30 de zile. 

Cele mai citite

Turcia întârzie încheierea acordului de deminare în Marea Neagră între România, Bulgaria și Ucraina

Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă în vigoare din cauza lipsei ratificării...

MAE: Unul din cele două grupuri de români blocați în Aeroportul din Dubai a ajuns acasă

Unul dintre cele două grupuri de cetăţeni români blocaţi în Aeroportul Internaţional Dubai a revenit în ţară, joi, cu o cursă care a operat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. Pentru a marca acest moment aniversar, anul acesta va fi utilizat un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă