10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiIncendiu cu victime multiple, în Ilfov

Incendiu cu victime multiple, în Ilfov

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri care au reuşit să scoată doi copii din clădire şi să-i transporte la spital.

 “La sosirea echipelor de intervenţie, locuinţa ardea în totalitate pe o suprafaţă totală de 150 mp, cu tavan în mare parte prăbuşit, fără posibilitate de acces în interior”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

După stingerea incendiului, în interior a fost găsită o persoană decedată în vârstă de aproximativ 40 ani. În acelaşi timp, doi copii cu vârste de 3 luni şi 11 ani au fost au fost transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, cu arsuri minore, potrivit primei evaluări. 

La faţa locului au intervenit pompierii Detaşamentele Morarilor şi Chimiştilor cu cinci autospeciale de stingere, trei autospeciale SMURD, o autoscară şi o maşină de descarcerare. 
 
Intervenţia care s-a întins pe parcursul câtorva zeci de minute a fost încheiată urmând ca specialiştii din cadrul ISUBIF să stabilească, în utma unei anchete, cauza probabilă a incendiului.
 

Cele mai citite

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă