Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incendiu de vegetație în București. Cetățenii, atenționați prin RO-ALERT

Incendiu de vegetație în București. Cetățenii, atenționați prin RO-ALERT

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov (ISUBIF) anunță că un incendiu de vegetație a izbucnit în zona Ghencea, iar locuitorii din Sectoarele 5 şi 6 ale Capitalei, precum şi comuna Bragadiru, au fost avertizați prin RO-ALERT.

Rl online 0 comentarii

"Incendiu vegetaţie uscată zona str. Braşov, degajări masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment", este mesajul transmis.

Conform sursei citate, incendiul se desfăşoară pe 10.000 mp.

Dispozitivul de intervenţie la faţa locului a fost suplimentat, anunţă ISUBIF. În total, în prezent sunt 12 autospeciale de stingere care acţionează din străzile: Drumul Cooperativei, Gladiolelor şi Ion Conea.

Accesul autospecialelor se face cu dificultate, iar vântul favorizează extinderea incendiului, precizează ISUBIF.

Comentarii

loading...