Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incendiu în Vâlcea la o clădire care adăposteşte o grădiniţă, o bibliotecă şi un dispensar

Incendiu în Vâlcea la o clădire care adăposteşte o grădiniţă, o bibliotecă şi un dispensar

Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, la acoperişul unei clădiri din Făureşti, judeţul Vâlcea, în care funcţionează o grădiniţă, biblioteca şi, temporar, dispensarul.

Rl online 0 comentarii

Copiii nu se aflau în grădiniţă la momentul izbucnirii incendiului, însă până la lichidarea acestuia acoperişul a ars pe o suprafaţă de peste 260 de metri pătraţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, un incendiu a izbucnit la o clădirea din satul Făureşti de Sus, comuna Făureşti, aceasta adăpostind Gradiniţa cu Program Normal Făureşti, Biblioteca comunală şi, temporar, Dispensarul medical Făureşti şi două încăperi sociale pentru urgenţe.

Acolo a fost trimis un echipaj de la Garda de Intervenţie Balş şi patru autospeciale de la ISU Vâlcea.

În urma incendiului, nu au fost victime, iar la ora izbucnirii acestuia - în jur de 7.20 - copiii nu se aflau încă în grădiniţă.

Incendiul a fost lichidat, însă acoperişul grădiniţei a ars pe o suprafaţă de peste 260 de metri pătraţi. Interiorul grădiniţei nu a fost însă afectat, nefiind infiltraţii de apă.

La grădiniţa din Făureşti sunt 20 de copii.

Comentarii

loading...