Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incendiu la 2 tractoare si o remorcă în care ar fi aproximativ 3 tone de motorină

Incendiu la 2 tractoare si o remorcă în care ar fi aproximativ 3 tone de motorină

Pompierii din Vrancea şi Galaţi intervin vineri dimineaţă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins 2 tractoare si o remorcă în care ar fi aproximativ 3 tone de motorină.

Rl online 0 comentarii

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, incendiul se manifestă la 2 tractoare si o remorcă cu bazine cu motorină în cantitate aproximativă de 3 tone.

Incendiul este unul violent cu mare degajare de fum, însă nu e risc de propagare, autovehiculele cuprinse de foc fiind în câmp, în localitatea Năneşti, judeţul Vrancea.

Conform primelor date, cauza incendiului ar fi un scurt-circuit la unul dintre tractoare.

Pentru stingerea incendiului, au fost mobilizate iniţial 2 maşini de stingere incendiu cu apă şi spumă, după care forţele au fost suplimentate.

La această oră intervin pentru stingerea incendiului 3 autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă de la ISU Vrancea, 2 maşini de la ISU Galaţi, o ambuilanţă SMURD şi o maşină de la SVSU Năneşti.

 

Comentarii

loading...