Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: ISU Timiş

Foto: ISU Timiş

Incendiu la locomotiva trenului Bucureşti - Timişoara

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, la locomotiva electrică a trenului InterRegio Bucureşti - Timişoara, în gara din oraşul Recaş, judeţul Timiş. Două sute de persoane au fost evacuate din garnitură, iar alimentarea liniei de înaltă tensiune a fost întreruptă.

Rl online 0 comentarii

"La ora 21,10 a venit o solicitare la ISU Timiş pentru stingerea unui incendiu la o locomotiva electrică, în gara din Recaş. Două sute de persoane au fost evacuate din tren, dintre care 170 de persoane au fost transportate cu alt tren la Timişoara, iar altele 30 au refuzat transportul cu trenul pus la dispoziţie şi vor fi transportate cu maşini particulare ale unor cunoştinţe", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

În gara din Recaş au intervenit pentru stingerea incendiului opt pompieri cu mai multe autospeciale.

Alimentarea cu energie electrică a liniei de înaltă tensiune este întreruptă şi ard mocnit elementele combustibile ale compresorului principal al locomotivei.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit incendiul.

Comentarii

loading...