Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incendiu pe o platformă din Râmnicu Sărat

Incendiu pe o platformă din Râmnicu Sărat

Un incendiu cu degajare intensă de fum a izbucnit marţi pe o platformă din incinta unei unităţi militare dezafectate din Râmnicu Sărat, unde sunt depozitate tone de resturi vegetale, pompierii intervenind cu patru autospeciale, potrivit reprezentanţilor ISU Buzău.

Rl online 0 comentarii

"Pe o platformă în incinta unei unităţi militare dezafectate, cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, au fost depozitaţi peste 2.000 de metri cubi de resturi vegetale, la faţa locului au fost dislocate patru autospeciale de stingere. În momentul sosirii pompierilor nu exista posiblitatea extinderii incendiului către vecinătăţi, în schimb ardea cu flacără şi degajare intensă de fum", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. George Creţu.

Potrivit acestuia, intervenţia pompierilor este în curs de desfăşurare şi ar putea dura încă 10-12 ore.

"Dat fiind cantitatea mare de materiale combustibile, incendiul ar putea fi stins abia la orele serii, aşteptăm un utilaj şi de la primărie, în funcţie de direcţia vântului, fumul ar putea afectata şi blocurile de locuinţe din Râmnicu Sărat", a adăugat slt. Creţu.

Comentarii

loading...