Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Început de an şcolar la Penitenciarul Focşani pentru 31 de deţinuţi

Început de an şcolar la Penitenciarul Focşani pentru 31 de deţinuţi

Deschiderea oficială a anului şcolar 2018 - 2019 a avut loc luni pentru 31 de persoane din Penitenciarul Focşani, aflate în executarea unei pedepse privative de libertate.

Iulian Budușan 0 comentarii

"Cursurile şcolare încep cu 31 persoane aflate în custodia unităţii, respectiv 11 persoane pentru clasele I-IV şi 20 persoane pentru clasele V-VIII. Structura anului şcolar, documentele şcolare, precum şi metodologia organizării examenelor de absolvire a cursurilor de şcolarizare şi profesionalizare sunt identice cu cele din şcolile aparţinând sistemului naţional de învăţământ", a informat unui comunicat al Penitenciarului Focşani.

Activitatea de şcolarizare se desfăşoară în colaborare cu Şcoala Generală nr. 7 Focşani, care asigură şi cadrele didactice necesare instruirii şcolare a deţinuţilor.

Penitenciarul Focşani organizează cursuri de şcolarizare pentru persoanele custodiate, urmărind compensarea deficitului şcolar şi prevenirea, în acest fel a recidivei.

Comentarii

loading...