Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incident aerian deasupra Mării Negre: Un avion de vânătoare rus a efectuat o manevră periculoasă

Incident aerian deasupra Mării Negre: Un avion de vânătoare rus a efectuat o manevră periculoasă

Un avion de vânătoare rus a efectuat o manevră periculoasă în timpul interceptării unei aeronave americane, deasupra Mării Negre, acuză Forţele Aeriene americane.

Rl online 0 comentarii

"Marţi, 29 ianuarie, un avion american EP-3 Aries care zbura în spaţiul aerian deasupra Mării Negre a fost interceptat de un avion rus Su-27. Această interacţiune este considerată ca fiind nesigură din cauza faptului că avionul Su-27 s-a apropiat la doar cinci metri şi a trecut direct prin faţa traiectoriei aeronavei EP-3, care a fost nevoită să zboare prin fumul avionului Su-27. Interceptarea a durat două ore şi 40 de minute", anunţă Flota a VI-a a Forţelor Navale americane.

Comentarii

loading...