Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incident la metrou. Călătorii au stat zeci de minute în tunel

Incident la metrou. Călătorii au stat zeci de minute în tunel

Metrorex a anunțat că marți dimineața, la ora 8.55, pe Magistrala 1 între staţiile Mihai Bravu și Dristor 1, s-a produs o defecţiune tehnică la trenul care mergea spre Dristor 1.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Călătorii aflați în tren au fost informați în permanență de motivul staționării în tunel, de către personalul de conducere tren.

Călătorii au fost debarcați într-un final la stația Dristor 1, iar trenul defect a fost deja retras cu un tren de ajutor. Circulația a revenit la normal, însă este foarte aglomerat, fiind vorba de o oră de vârf.

Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat.

Comentarii

loading...