Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Infotrafic: Lucrări de întreţinere pe A2 Bucureşti-Constanţa şi pe A1

Infotrafic: Lucrări de întreţinere pe A2 Bucureşti-Constanţa şi pe A1

Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri, pe sensul spre litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, în zona localităţii Fundulea, şi pe Autostrada A1 - centura municipiului Sibiu se desfăşoară lucrări de întreţinere (asfaltare). Şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent.

Rl online 0 comentarii

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române îi sfătuieşte pe şoferii care se deplasează pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa să circule cu prudenţă sporită şi să manifeste disciplină în trafic, întrucât pe tronsonul kilometric 30-31 (Fundulea, judeţul Călăraşi) se desfăşoară, miercuri, unele lucrări de întreţinere (asfaltare), fiind afectată banda numărul 1.

Lucrările se vor executa până în jurul orei 18.00.

Totodată, Centrul Infotrafic anunţă că pe centura municipiului Sibiu (Autostrada A1, sensul către Sibiu), la kilometrii 252-251 se fac lucrări de întreţinere, fiind afectate banda de urgenţă şi banda numărul 1.

Aici, lucrările se vor desfăşura până în jurul orei 19.00, iar şoferii sunt sfătuiţi să conducă prudent şi să manifeste disciplină în trafic.

Comentarii

loading...