13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiInspectoratul Şcolar Timiş a rămas fără internet după ce primarul Nicolae Robu...

Inspectoratul Şcolar Timiş a rămas fără internet după ce primarul Nicolae Robu a tăiat cablurile

SJ nu are acces la internet în condiţiile în care se desfăşoară simularea Bacalaureatului şi înscrieri în clasa pregătitoare.

Şeful ISJ Timiş, Aura Danielescu, a anunţat că instituţia pe care o conduce a rămas, marţi, fără internet, într-o zi în care are loc simularea pentru examenul de Bacalaureat şi înscrierea pentru clasa pregătitoare.

“Încercăm să identificăm soluţii, după ce Primăria Timişoara a tăiat cablurile de internet din centrul oraşului. Astăzi este simulare pentru Bacalaureat şi înscriere pentru clasa pregătitoare, iar noi am pierdut legătura cu şcolile şi cu Ministerul Educaţiei Naţionale pe canalele securizate. A fost tăiată şi soluţia de back-up. Mâine continuă simularea pentru examenul de bacalaureat, iar şcolile din centru vor descărca subiectele pe stickuri, sperăm. Lăsăm să finalizăm proba de azi şi ne mobilizăm să găsim soluţii pentru proba de mâine”, a declarat Aura Danielescu.

Luni seara, muncitori de la Primăria Timişoara şi primarul Nicolae Robu au tăiat cablurile aeriene ale operatorilor de internet şi televiziune, după ce timp de mai mulţi ani aceştia au fost avertizaţi de municipalitate să introducă în subteran cablurile.

Luni seara, Nicolae Robu a urcat într-o nacelă şi a tăiat personal cablurile, în zona centrală a oraşului.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă